Jump to content
orbital_dr0p

Assassin's Creed Odyssey not launching

Recommended Posts

orbital_dr0p

For me Assassin's Creed Odyssey wouldn't launch, it just displays the splash screen and that's it. I have tried disabling any overlays, running as admin, and disabling FXAA via Nvidia settings, no dice, are there any other options I haven't tried? 

Edit: Just tried reinstalling Directx, didn't work.

 

My Specs:

Gigabyte Aero 15x

CPU: Intel i7-8750H

GPU: GTX1070 MAX-Q

16GB of ram

Edited by orbital_dr0p

Share this post


Link to post
Share on other sites
WΛLIĐ

what version do you have ??

Share this post


Link to post
Share on other sites
orbital_dr0p
1 minute ago, -WALID- said:

what version do you have ??

As in AC odyssey version? The normal corepack not the prepack. So 1.0.6

Share this post


Link to post
Share on other sites
WΛLIĐ
11 minutes ago, orbital_dr0p said:

As in AC odyssey version? The normal corepack not the prepack. So 1.0.6

on steam community some claimed that moving the game on C drive fixed the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
arsclaire07
46 minutes ago, orbital_dr0p said:

For me Assassin's Creed Odyssey wouldn't launch, it just displays the splash screen and that's it. I have tried disabling any overlays, running as admin, and disabling FXAA via Nvidia settings, no dice, are there any other options I haven't tried? 

Edit: Just tried reinstalling Directx, didn't work.

 

My Specs:

Gigabyte Aero 15x

CPU: Intel i7-8750H

GPU: GTX1070 MAX-Q

16GB of ram

same trouble here, i am using AMD card and i  also have installed the games on drive C

Edited by arsclaire07

Share this post


Link to post
Share on other sites
ishq
13 hours ago, arsclaire07 said:

same trouble here, i am using AMD card and i  also have installed the games on drive C

 

14 hours ago, orbital_dr0p said:

As in AC odyssey version? The normal corepack not the prepack. So 1.0.6

try to paste crack again sometimes it worked on me with same splash issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
RishuP
18 hours ago, orbital_dr0p said:

For me Assassin's Creed Odyssey wouldn't launch, it just displays the splash screen and that's it. I have tried disabling any overlays, running as admin, and disabling FXAA via Nvidia settings, no dice, are there any other options I haven't tried? 

Edit: Just tried reinstalling Directx, didn't work.

 

My Specs:

Gigabyte Aero 15x

CPU: Intel i7-8750H

GPU: GTX1070 MAX-Q

16GB of ram

Try these :

1. Change windows Language to English-UK.
2. Change Time Zone to London or Standard GMT Time.
3. Turn off Anti-Virus(For me it is Kaspersky).
4. Launch the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...