• 0
Burybaro

Impossible to install corepack repack

Question

Burybaro

How I can solve these problems?

Capture d’écran (2).png

Capture d’écran (1).png

Capture d’écran (3).png

Capture d’écran (4).png

Capture d’écran (9).png

Capture d’écran (11).png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
BedBug
2 hours ago, Burybaro said:

I disable windows defender but same problem

can u try installing it in safe mode? just a suggestion

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
SonGoku2001

Did u turn off AV

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Developer

Disable antivirus and windows defender and don't tell me you're on win32.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burybaro

I disable windows defender but same problem

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
~INF!N!TY~

@Burybaro Whats Your Window Version...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burybaro
Posted (edited)

Capture d’écran (12).png

Windows 10, version 1803

I try the safe mode but the problem it's always there

Edited by Burybaro
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
~INF!N!TY~
2 hours ago, Burybaro said:

Capture d’écran (12).png

Windows 10, version 1803

I try the safe mode but the problem it's always there

Try To Recheck Repack Files With Torrent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burybaro

I have no more the files of downloads. How can I do this?  (I had verify the files before extract them)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
~INF!N!TY~
17 hours ago, Burybaro said:

I have no more the files of downloads. How can I do this?  (I had verify the files before extract them)

 

Need To ReCheck Extracted Repack Files With Torrent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Burybaro

There is no error. I try Lara Croft repack on my i7 and it works but on my Ryzen installation blocking at 0%

I think the program is not optimised for The Ryzen 😪

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now