• 1
Nanapoku

State of decay 2 won’t launch after install

Question

Nanapoku

After installing what do i next guys? When i have a desktop app called “install App”... please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Developer
2 hours ago, Nanapoku said:

After installing what do i next guys? When i have a desktop app called “install App”... please help

Run installapp.exe from installed game folder with Run as Admin

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Holiac

click on install app and wait for it to register the game.dont get scared it takes some time to register(maybe half an hour or more)depending on the specs.Then it says done.After that an icon of the game will appear in the start menu and yu can copy it on to the desktop and play.VOILA yu are done.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Nanapoku

Ohk i did but nothing happen... the mouse just load and nothing showsup.. am i turn off my anti virus stilll... nothing comes... but should have internet connected before launching the “InstallApp”? But sometimes also there flash pop up and goes away... nothing else

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Holiac

first reboot,then open the app with admin.then wait for it to show the registering game.then wait for another several minutes

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
tipthelurk
14 hours ago, Holiac said:

first reboot,then open the app with admin.then wait for it to show the registering game.then wait for another several minutes

 

Have rebooted, have uninstalled and istalled for several times, ran as administrator.. nothing seems to work..

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Nanapoku

Just apply the fix it will work

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
TC Rider

I have same problem ,??

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
WHITE KNIGHT

So any solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Kopstar82

have you checked the start menu as the installapp puts the exe there

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Cyber Phantom

PM me I'll fix your issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
liquidsteel

the game must be launched from the start menu  ,thats the only way it runs for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
dezperado

same issue here huhu

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
toxinburn

Hi folks, I wanted to let you all know exactly what the problem is and what worked for me finally. The issue is WinStore.Love.Auth.dll if you have windows defender real time security enabled it wont tell you but it will automatically remove this needed file and it will not even show in the quarantine, so turn off real time protection and make sure that file is in there you may have to reinstall or just use the patches that are out there from codex. I think you should be good to go after this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
kishan234

you need to find the game from the start menu and open it it's working from there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now